Vacature proces/mechanical engineer | Grenskracht

Ervaren proces/mechanical engineer

Zo! Je komt net uit een vergadering met de klant en hebt goed voor ogen wat de wensen zijn van de klant. Tijd om aan het werk te gaan en deze klant te verrassen! Je gaat druk aan de slag met het uitwerken van een 3D-tekening, zodat je hem zo snel mogelijk bij de klant kunt voorleggen. Ondertussen duik je een paar keer de werkplaats in om te kijken of de bouw van de machine is wat jij hebt bedacht. Het loopt perfect en je kunt met een voldaan en gerust gevoel naar huis. Morgen weer een dag!

Wat ga je doen in deze functie?

Als engineer bedenk jij de technische uitwerking van een project. Uiteraard ben jij de persoon die dit omzet in de juiste specificaties die horen bij de klantwens.Gedurende dit hele traject houdt je oog voor verbeteringen in de breedste zin van het woord en maak je productietekeningen.Door de korte lijnen bij deze organisatie, kun je desgewenst op veel klantcontact rekenen.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een goed primair arbeidsvoorwaardenpakket
  • Een jaarlijkse bonus op basis van de winst.
  • Een passend CAO.
  • Veel groei- en ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Korte lijnen en een betrokken werksfeer.
  • Je werkt dagelijks met specifieke equipment voor de food industry.

Hoe ziet jouw toekomstige werkomgeving eruit?

Onze opdrachtgever werkt voor vooraanstaande producenten van veelal voedingsmiddelen. Denk hierbij aan bedrijven als Haust en Brinky.

Zij staan deze fabrikanten bij in het ontzorgen door de levering van uiteenlopende handling equipement. Deze machines worden inhouse, ontworpen, gefabriceerd en bij de klant geïnstalleerd.

De producten bestaan grofweg uit twee pijlers. Allereerst hebben we standaard equipement en daarnaast machines voor specifieke projecten. Wegens aanzienlijke groei zijn ze op zoek naar een mechanical engineer in Zeeland die vooral werkzaam zal zijn in de uitdagende projecten die ze hebben.

Het bedrijf is jong van aard én geest en dat merk je in het enthousiasme en de korte doorlooptijden van de producten.

Wat zijn de functiewensen?

Wij vinden het belangrijk dat je goed tot je recht komt in je nieuwe functie. Daarom zijn we op zoek naar een kandidaat die:

  • minimaal een mbo-opleiding heeft gevolgd;
  • ervaring heeft met 3D tekensoftware;
  • flexibel, communicatief vaardig en enthousiast is.

Iets voor jou?

Wil je meer informatie over de vacature? Ik praat je graag bij! Neem contact op via telefoonnummer +31 (0)6 – 14 88 50 21 of stuur een e-mail naar danny@grenskracht.com. Vermeld in de communicatie de vacaturecode: 1N2e3W

Wie is Grenskracht?

Absolute klantvriendelijkheid, ethisch ondernemen en flexibiliteit: daar staan we voor. Grenskracht is een bemiddelingsorganisatie die de betere professionals koppelt aan de leukste tijdelijke en vaste banen. Dit doen wij voor Zuidwest-Nederland, waarbij de focus ligt op technische functies van MBO+ tot TU-niveau.

https://grenskracht.com/wp-content/uploads/2021/11/cropped-Grenskracht_beeldmerk.png