Krachtige arbeidsbemiddelaar
voor technisch professionals

Vind de baan die jou vooruit helpt

Je bent toe aan iets anders. Je wilt flexibelere werktijden, meer verantwoordelijkheid, een duurzame werkgever. Je weet wat je zoekt, maar waar vind je de tijd? En zo’n baan? Het aanbod is zo groot, dat je door de bomen het bos niet ziet. Wat jij nodig hebt, is een kruiwagen. Een arbeidsbemiddelaar die de technische sector en Zeeuwse arbeidsmarkt kent. En die ene baan bij die ene baas voor je vindt.

Een technisch professional vertelt...

“Arbeidsbemiddelaar met oog voor de professional"

“Een arbeidsbemiddelaar heeft vaak meer zicht op de markt. Danny benaderde mij. Hij was de eerste die niet met ‘passende’ vacatures kwam zonder te weten wat voor mij passend is. Na een goed gesprek over mijn wensen en ambities is hij voor mij naar een nieuwe uitdaging gaan zoeken. Danny geeft je het gevoel dat hij voor jou zoekt en niet voor de opdrachtgever; hij heeft oog voor de professional. Door die andere aanpak heb ik onze samenwerking als zeer prettig ervaren. Inmiddels werk ik sinds mei 2021 als senior projectmanager bij New Motion in Middelburg. Een functie waarin ik al mijn kennis en ervaring kwijt kan, bij een redelijk klein bedrijf waar ik toch groeimogelijkheden heb.”

Mark Franssen
Senior projectmanager | New Motion B.V.

Technische vacatures voor MBO+'ers en HBO'ers

In welke technische tak ligt jouw talent?

Topbaan via arbeidsbemiddelaar

In 5 stappen naar een banenmatch

1

Cv aanvullen en aanscherpen

Met een eerlijk, volledig en persoonlijk cv maak je een goede eerste indruk. Ik beoordeel je huidige cv. Waar nodig, vullen en scherpen we de inhoud aan. Van 2015-2019 werkvoorbereider geweest? Tof, maar wat waren jouw 5 belangrijkste taken? Een cv met alleen opleidingen en werkervaring? Mooi, maar wie ben jíj?

2

Eisen nieuwe baan bepalen

Hoe beter we je eisen en wensen doorgronden, hoe sterker het baanprofiel. En hoe dichterbij de match. Waaróm wil je een andere baan? Wat voor werk(gever) zoek je? Welke eisen stel je  aan functie-inhoud, salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden? Aan flexibel werken, groeikansen, werksfeer, woon-werkafstand?

3

De allerbeste matches vinden

Aan een snelle winst heb je niets. Aan een duurzame match des te meer. Ik selecteer binnen en buiten mijn Zeeuwse netwerk alleen die technische vacatures en bedrijven, die bij je specifieke wensen, interesses en ambities passen. Ik hou je op de hoogte van de voortgang en leg de best passende banen aan je voor.

4

Sollicitatiegesprek voorbereiden

Jij beslist met welke organisatie(s) je kennis wil maken. Ik plan de sollicitatiegesprekken voor je in, licht het sollicitatieproces toe en bereid je op je gesprek voor. Wie zitten erbij? Wat vinden zij belangrijk? Wat benadruk je? Wat wil je vragen? Welke vragen kan jij verwachten? Zo kom je straks niet voor verrassingen te staan.

5

Detachering en indiensttreding

Je werkt het eerste jaar of voor de duur van het project via Grenskracht. Een kortere of langere detachering is bespreekbaar. Wil je daarna blijven? En wil de werkgever je graag houden? Dan kan de werkgever je, zonder overnamekosten, in dienst nemen. Advies nodig over je salaris en arbeidsvoorwaarden? Ik help graag.

Daarom kies je Grenskracht

Grenskracht werkt grensverleggend. Ik begeef me buiten de gangbare normen door grondiger, specifieker en persoonlijker te bemiddelen. Jouw winst: een betere match en duurzamere arbeidsrelatie.

Arbeidsbemiddelaar nodig?

Bel Danny op +31 (06 - 14 88 50 21 of mail naar info@grenskracht.com. Je kunt ook je gegevens achterlaten op het contactformulier. Dan word je binnen 1 werkdag teruggebeld.

Danny Houtzager | Grenskracht

Vacatures in de techniek

Ben je een starter op de Zeeuwse arbeidsmarkt, zoekend naar een toffe baan in de techniek? Een ervaren technisch professional, toe aan een volgende baan of nieuwe werkomgeving? Ontdek of er een vacature tussen staat, die je leuk lijkt, interessant vindt of nieuwsgierig maakt. Staat je toekomstige baan hier niet bij? Dan ga ik actief voor je op zoek. En vind ik alsnog de baan, die jij voor ogen hebt.