Ervaringen werkgevers

Dit heeft Grenskracht hén opgeleverd

De opdrachtgevers van Grenskracht zijn middelgrote technische bedrijven met 50-75 mensen in dienst. Gevestigd in Zeeland, en gespecialiseerd in engineering, maintenance of construction. De eigenaar, projectmanager of leadengineer heeft geen tijd om zelf technisch personeel te zoeken. Of weet niet hoe. Daarom schakelen zij externe arbeidsbemiddeling in. Voor gemak en duurzame matches.

Peter Pijpelink

Peter Pijpelink

Technical Support Engineer | SloeCentrale

“Grenskracht levert dat wat je verwacht”


Je personeelsvraag
Peter: “Door de lean organisatie van ons bedrijf zijn we voor de grotere onderhoudstops regelmatig op zoek naar gespecialiseerd technisch personeel.”

Waarom Grenskracht?
Peter: “Danny neemt de zorg voor het vinden en voorselecteren van technische mensen bij ons weg. Hij is geïnteresseerd in onze specifieke situatie en stemt daar zijn keuzes op af. Hij weet wie er wel en niet met ons team klikken. Die persoonlijke benadering vinden wij prettig. Net als de manier waarop hij contact onderhoudt en zijn diensten evalueert. Een fijne samenwerking sinds jaren.”

Resultaat bemiddeling
Peter: “Danny brengt inpasbare, gespecialiseerde krachten aan, die qua kennis, kunde en karakter te vertrouwen zijn. Door zijn goede matches lopen onze onderhoudsprocessen smoothly.”
Cor Simons

Cor Simons

Directeur | Simons Bouwgroep B.V.

“Van werkvoorbereider tot projectleider”


Je personeelsvraag
Cor: “Er was eigenlijk geen aanleiding om arbeidsbemiddeling in te schakelen. Door een spontane ontmoeting zijn we in aanraking gekomen met Grenskracht. En van het een kwam het ander.”

Waarom Grenskracht?
Cor: “Danny verplaatst zich goed in wat ons bedrijf zoekt op het gebied van technisch personeel. Door de korte onderlinge communicatielijnen wordt er snel geschakeld. De gemaakte afspraken zijn helder en duidelijk. Daardoor verloopt de samenwerking fijn.”

Resultaat bemiddeling
Cor: “Door Grenskracht in te zetten, hebben we nu een volwaardige werknemer binnen ons team, die als werkvoorbereider gestart is en inmiddels doorgegroeid is tot projectleider. Als je technisch specialisten zoekt, ben je bij Danny aan het juiste adres.”
https://grenskracht.com/wp-content/uploads/2021/11/cropped-Grenskracht_beeldmerk.png

Marc de Bakker

DGA | Installatiebedrijf Groosman BV

“Al 3 geleverd en nog steeds tevreden”


Je personeelsvraag
Marc: “Ik worstelde met het vinden van de juiste technische mensen voor op kantoor. Een jaar of 5, 6 geleden zochten we een tekenaar.”

Waarom Grenskracht?
Marc: “Danny heeft een breed netwerk en kent de Zeeuws-Vlaamse markt goed. Hij is amicaal, komt zijn afspraken na en is prettig in de omgang. Een goede samenwerking. Wederzijds, want inmiddels hebben we centrale verwarming in zijn nieuwe woning aangelegd.”

Resultaat bemiddeling
Marc: “Danny’s oog viel destijds op de vacature van tekenaar. Hij nam contact op en leverde de man die we zochten. Ondanks de moeilijke arbeidsmarkt heeft hij tot nu toe - vrij snel - 3 medewerkers aangeleverd, die nog steeds tot volle tevredenheid bij ons werken.”
Nolan Leenards

Nolan Leenards

Processengineer | Evides Waterbedrijf

“Juiste vragen leiden tot de juiste mensen”


Je personeelsvraag
Nolan: “Voor een groot industrieel project zochten wij personeel voor de verschillende rollen binnen het projectteam, zowel technisch als administratief personeel.”

Waarom Grenskracht?
Nolan: “Danny is heel enthousiast. Hij stemt onze wensen van tevoren goed af en reflecteert tijdens het hele traject goed. Danny stelt de juiste vragen om tot de juiste kandidaat te komen en checkt referenties zorgvuldig. De samenwerking met Grenskracht is zeer goed. Zet je personeelswensen op papier en ga het gesprek met Grenskracht aan. De geschikte kandidaat passeert dan zeker de revue.“

Resultaat bemiddeling
Nolan: “Via arbeidsbemiddeling door Grenskracht hebben wij 2 civiele toezichthouders aan ons team toegevoegd, elk ruim ervaren in het type werk dat wij doen. Ook heeft Grenskracht ons een projectsecretaresse bezorgd, die het projectteam in grote mate ontzorgt.“
https://grenskracht.com/wp-content/uploads/2021/11/cropped-Grenskracht_beeldmerk.png

Kees Vermaire

Managing director | Synergo Consultancy B.V.

“Grenskracht maakt écht het verschil”


Je personeelsvraag
Kees: “De werving en selectie van getalenteerde, technisch professionals die bij onze organisatie passen, is een essentieel, tijdrovend proces. We hebben de kennis, kunde en tijd niet om dit zelf te doen, dus besteden we dit uit aan een externe professional: Grenskracht.”

Waarom Grenskracht?
Kees: “Grenskracht kent de arbeidsmarkt van de technisch professionals als geen ander en heeft een groot netwerk. Danny leeft zich goed in en maakt zich het DNA van een organisatie eigen. Zo weet hij telkens de juiste match tussen vraag en aanbod te maken. Danny heeft een enorme passie voor zijn vak en gaat altijd voor een optimaal resultaat. Hij is open, eerlijk en no-nonsense; je weet wat je aan hem hebt. Met Danny is het prettig samenwerken.”

Resultaat bemiddeling
Kees: “Mede dankzij de arbeidsbemiddeling door Grenskracht heeft Synergo een sterk team van getalenteerde, technisch professionals kunnen opbouwen en haar (groei)ambities kunnen realiseren. Wij bevelen Grenskracht van harte aan. Grenskracht maakt het verschil.”
https://grenskracht.com/wp-content/uploads/2021/11/cropped-Grenskracht_beeldmerk.png

Corné Moerbeek

Eigenaar | CoMo-Industrial Engineering B.V.

“Geslecteerde kandidaten zijn gelijk goed”


Je personeelsvraag
Corné: “We zijn een klein bedrijf en hebben geen HR-medewerker. Zelf ben ik druk met engineering en projectleiding; HR is ook niet mijn ding. Is er een extra iemand nodig, dan ontbreekt het ons aan tijd, kennis en kunde om met de juiste mensen in contact te komen.”

Waarom Grenskracht?
Corné: “Danny werkt eerlijk (geen gerommel met cv’s bijvoorbeeld). Door zijn persoonlijke benadering vindt hij niet alleen een cv bij de vacature; hij vindt een kundig persoon die binnen onze organisatie past. De kandidaten die hij aandraagt, zijn gelijk goed. Hij gooit niet zomaar een stapel cv’s over de schutting die ik nog moet selecteren en waarvan 90% in de prullenbak belandt. Dankzij zijn voorselectie zijn de gesprekken die ik met de kandidaten voer allemaal nuttig.“

Resultaat bemiddeling
Corné: “Danny heeft inmiddels 4 medewerkers voor ons gevonden. Passend qua kennis en kunde, en instelling en persoonlijkheid. Niet alleen levert hij arbeidskrachten; hij bouwt mee aan het team.”
https://grenskracht.com/wp-content/uploads/2021/11/cropped-Grenskracht_beeldmerk.png

Dieter Boschitsch

Financial manager | Radio Zeeland DMP

“Danny levert geen mensen; hij bouwt een relatie”


Je personeelsvraag
Dieter: “Voor sommige functies is het niet voldoende om een advertentie te plaatsen en af te wachten. Dan is het noodzakelijk actief op zoek te gaan naar mensen. Omdat we hier geen vaste functionaris voor dit soort werk hebben, schakelen we een externe specialist in.”

Waarom Grenskracht?
Dieter: “Danny levert geen mensen; hij bouwt een relatie op. Enkel door het bedrijf waarvoor je werft te kennen, kan je de juiste kandidaten vinden. Dat is iets wat Danny erg goed doet. Belangrijk daarbij is dat de functies binnen het bedrijf worden ingevuld met mensen, die voor de lange termijn bij je willen werken. Dat is tot nu toe steeds gelukt. De enkele keer dat het niet vlekkeloos verliep, hebben we in overleg een prima oplossing gevonden.”

Resultaat bemiddeling
Dieter: “Ons team is versterkt met mensen die goed bij het Radio Zeeland-team passen. Ik beveel Grenskracht zeker aan bij andere bedrijven en bekenden, al is het in de huidige markt natuurlijk niet handig om een goede arbeidsbemiddelaar aan te bevelen bij bedrijven waarmee je moet concurreren om schaarse mensen.”