Krachtige arbeidsbemiddelaar
voor technische bedrijven

Vind de technicus die groei mogelijk maakt

Een tekort aan technisch personeel veroorzaakt werkachterstand. Legt extra druk op je medewerkers. En remt de groei van je bedrijf. Maar waar tover je in deze krappe arbeidsmarkt technische mensen vandaan? En heb je überhaupt tíjd om te zoeken? Lukt het je niet op eigen kracht, zet dan arbeidsbemiddelaar Grenskracht in. Verzeker jezelf van een stel goede kandidaten en duurzame matches.

Een werkgever vertelt...

“Grenskracht levert dat wat je verwacht"

“Door onze lean organisatie zoeken we voor de grotere onderhoudstops regelmatig gespecialiseerd, tijdelijk technisch personeel. Danny neemt die zorg van ons over. Hij is geïnteresseerd in onze specifieke situatie en stemt daar zijn keuzes op af. Hij weet wie er wel en niet  met ons team klikken. Die persoonlijke benadering vinden wij prettig. Net als de manier waarop hij contact onderhoudt en zijn diensten evalueert. Danny brengt inpasbare, gespecialiseerde krachten aan die qua kennis, kunde en karakter te vertrouwen zijn. Door zijn goede matches lopen onze onderhoudsprocessen heel smoothly.”

Peter Pijpelink
Technical supportengineer | SloeCentrale

In welke sectoren bemiddel ik?

werktuigbouwkunde

elektrotechniek

installatietechniek

infra

energietechniek

bouw

Topkracht via arbeidsbemiddelaar

In 5 stappen een technische topper in huis

1

Uitnodigende vacaturetekst

Omdat banen voor technici voor het oprapen liggen, heb je een krachtige vacaturetekst nodig. Met daarin de belangrijkste taken, vereiste vaardigheden, unieke arbeidsvoorwaarden en redenen waarom iemand op juist die functie zou moeten solliciteren. Ik vraag, luister en creëer een profiel van een schaap met 4 poten.

2

Realistisch bedrijfsprofiel

Je toekomstige medewerker is benieuwd waar hij of zij terechtkomt. Hoe is de sfeer en hiërarchie? Wat zijn de ambities? In het bedrijfsprofiel benoem ik de positieve én verbeterpunten van de organisatie. Een realistisch bedrijfsbeeld voorkomt een mismatch tussen iemands verwachtingen en de werkelijke situatie.

3

Zoektocht naar kandidaten

Ik zoek maximaal 3 maanden naar geschikte kandidaten. Ik verdiep me in mensen, in hun huidige baan en werkgever. Ik benader mogelijke kandidaten altijd persoonlijk, peil hun interesse, check referenties, vergelijk cv’s en selecteer. Afhankelijk van de vacature leg ik het dossier van 1, 2 of 3 kandidaten aan je voor.

4

Kennismaking kandidaten

Ik stel de kandidaten op papier aan je voor. Ieder van hen heeft de kennis, kunde en het karakter waar de functie en je team om vragen. Ieder is oprecht geïnteresseerd in het bedrijf en de baan. Je tijd is dus goed besteed. Na de papieren introductie plan ik de sollicitatiegesprekken en is de uiteindelijke keuze aan jou.

5

Detachering en overdracht

De nieuwe werknemer werkt het eerste jaar via Grenskracht. Wil je hem/haar langer dan 1 jaar detacheren? Dan is dat bespreekbaar. Tijdens de detachering blijf ik de prestaties van de kandidaat monitoren. Ben je na afloop nog steeds tevreden? Dan kan je de werknemer kosteloos van Grenskracht overnemen.

Daarom kies je Grenskracht

Grenskracht werkt grensverleggend. Ik begeef me buiten de gangbare normen door grondiger, specifieker en persoonlijker te bemiddelen. Jouw winst: betere matches en duurzamere arbeidsrelaties.

Arbeidsbemiddelaar nodig?

Bel Danny op +31 (06 - 14 88 50 21 of mail naar info@grenskracht.com. Je kunt ook je gegevens achterlaten op het contactformulier. Dan word je binnen 1 werkdag teruggebeld.

Danny Houtzager | Grenskracht

Vacatures in de techniek

Ben je een starter op de Zeeuwse arbeidsmarkt, zoekend naar een toffe baan in de techniek? Een ervaren technisch professional, toe aan een volgende baan of nieuwe werkomgeving? Ontdek of er een vacature tussen staat, die je leuk lijkt, interessant vindt of nieuwsgierig maakt. Staat je toekomstige baan hier niet bij? Dan ga ik actief voor je op zoek. En vind ik alsnog de baan, die jij voor ogen hebt.