Over Grenskracht

Arbeidsbemiddelingsbureau
in Zeeland

Vacatures in de techniek

Ben jij een starter op de Zeeuwse arbeidsmarkt, zoekend naar een toffe baan in de techniek? Of een ervaren technisch professional, toe aan een nieuwe werkomgeving of een volgende baan?

Als arbeidsbemiddelingsbureau in Oostburg, vlak bij de Zeeuws-Vlaamse grens, verbind ik technische professionals en bedrijven. Voor tijdelijk en vast. Wil je hulp bij het vinden van een baan in de techniek? Een technisch specialist ter versterking van je team? Ik bemiddel eerlijk, grondig en persoonlijk. Het resultaat is een duurzame match: die ene baan of professional die op alle vlakken raak is.

Een werkgever vertelt...

“Geselecteerde kandidaten zijn gelijk goed"

“Door zijn persoonlijke aanpak vindt Danny niet alleen een cv bij de vacature; hij vindt een kundig persoon die bij de organisatie past. De kandidaten die Danny aandraagt, zijn gelijk goed. Hij gooit niet zomaar een stapel cv’s over de schutting, waarvan 90% in de prullenbak belandt. Dankzij zijn voorselectie zijn de gesprekken die ik met de kandidaten voer allemaal nuttig. Danny heeft inmiddels 4 medewerkers voor ons gevonden. Passend qua kennis en kunde, instelling en persoonlijkheid. Niet alleen levert hij arbeidskrachten; hij bouwt mee aan het team.”

Corné Moerbeek
Eigenaar | CoMo-Industrial Engineering B.V.

Grensverleggend arbeidsbemiddelingsbureau

De 5 sterktes van Grenskracht

1

Gedegen zoek- en
selectietraject

Met mijn technische roots en 15 jaar ervaring als arbeidsbemiddelaar vind ik in de techniek gemakkelijk mijn weg. Met de juiste vragen breng ik de specifieke eisen, wensen, kwaliteiten en verbeterpunten van professionals en bedrijven in kaart. Ik vraag, vergelijk, check, en pik er de beste banen of kandidaten voor je uit.

2

Duurzame
dienstverbanden

Mijn arbeidsbemiddeling leidt 9 van de 10 keer tot een goede match en een duurzaam dienstverband. Ik maak niet de snelste of meeste matches, wel de beste. Zodat beide partijen er beter van worden. Van de ruim 100 technisch professionals die ik sinds 2014 bemiddeld heb, heeft 98% een duurzame arbeidsrelatie opgebouwd.

3

Eerlijke
arbeidsbemiddeling

Verwacht ik een vacature niet te kunnen vervullen? Je hoort het direct. Cv, functie- of bedrijfsprofiel beoordelen? Reken op mijn eerlijke inbreng inclusief aandachtspunten. Stel ik een kandidaat voor? Dan krijg je meteen ook het financiële plaatje. Maak je te veel over of factureer je te weinig uren? Ik trek gelijk aan de bel.

4

Actieve
informatievoorziening

Je kunt tijdens het bemiddelingstraject rekenen op een actieve informatievoorziening. Je hoeft nergens zelf achteraan te bellen; ik ben je meestal voor. Je ontvangt wekelijks per e-mail een overzicht van alle acties, resultaten en conclusies. Zelfs als er niets nieuws te melden is, meld ik dat. Zo weet je altijd waar we staan.

5

No-cure-no-pay
bemiddeling

Je weet van tevoren wat mijn zoektocht kost én oplevert. Mijn zoekfee is €1.500,-. Vind ik binnen 3 maanden een technische treffer? Dan krijg jij een factuur en een goede kracht, die het eerste jaar via Grenskracht gedetacheerd wordt. Binnen 3 maanden geen match? Dan betaal je niets. No cure, no pay. Je hebt dus niets te verliezen en alles te winnen.

Een technisch professional vertelt...

“Deze baan past mij als een handschoen"

“Danny neemt je serieus; hij kijkt echt naar wie je bent en wat je kunt om je vervolgens te koppelen aan een mooie uitdaging. Danny is er als je hem nodig hebt. Hij reageert snel, luistert en zoekt oplossingen. Wat hem anders maakt, is zijn persoonlijke betrokkenheid. Via Grenskracht werk ik nu bij GGD Zeeland. Ik ben er begonnen als locatie-coördinator en heb in mei 2021 de overstap naar fijnmazig vaccineren gemaakt. Een baan die mij past als een handschoen. Mijn ervaring en competenties worden volledig benut en de functie past perfect bij mijn gekozen opleiding. Zonder Danny had ik deze prachtige baan, waarin ik veel leer, doe en ervaar, nooit gehad. Het is een geweldige reis, waartoe Grenskracht de deur geopend heeft."

Clan Willemse
Coördinator fijnmazig vaccineren | GGD Zeeland

Over Danny Houtzager

Liefhebber van techniek en 'muscle cars'

Techniek heeft me van jongs af aan geboeid. Een mbo-opleiding Werktuigbouwkunde was een logische stap. Tegelijkertijd trok de commercie. Ik adviseer en help mensen graag, dus rondde ik een commerciële hbo-opleiding af. Als verkoopadviseur in de autobranche en arbeidsbemiddelaar in de technische branche gingen die twee perfect hand in hand. Omdat ik dingen graag op eigen kracht doe, ben ik in 2014 met mijn eigen arbeidsbemiddelingsbureau Grenskracht gestart. Aan auto’s sleutel ik alleen privé nog wat. Ik ben gek op Amerikaanse jaren ’60-klassiekers. Oldtimers zoals de Ford Mustang en Chevrolet Camaro. Echte muscle cars, een en al kracht!

Arbeidsbemiddelingsbureau nodig?

Bel mij op +31 (0)6 - 14 88 50 21 of mail naar danny@grenskracht.com. Je kunt ook je gegevens achterlaten op het contactformulier. Dan word je binnen 1 werkdag teruggebeld.

Danny Houtzager | Grenskracht