Ervaringen professionals

Dit heeft Grenskracht hén opgeleverd

De technisch professionals die Grenskracht inschakelen, zijn mbo+’ers en hbo’ers. Starters en seniors. Mensen met een dringende of sluimerende behoefte aan een nieuwe technische (kantoor)baan. Ze hebben zelf vaak geen tijd om in het grote aanbod te speuren naar de baan, die past bij wie ze zijn en wat ze willen. Daarom kiezen zij voor arbeidsbemiddeling. Voor gemak en een duurzame match.

Gerrit Niesink

Gerrit Niesink

Civil supervisor | Evides Waterbedrijf

“Aandacht voor de mens achter de match”


Je bemiddelingsvraag
Gerrit: “Grenskracht benaderde mij via LinkedIn met de vraag of ik als gepensioneerde nog wilde werken. Danny zocht een civiel toezichthouder voor Evides Waterbedrijf.”

Waarom Grenskracht?
Gerrit: “Danny kwam per e-mail sympathiek over. Na een eerste telefoongesprek ontstond er nader contact. Voordat ik op de functie solliciteerde, nam Danny de moeite een uitgebreid interview met mij te houden. Hij is open en eerlijk en staat voor serieuze arbeidsbemiddeling met aandacht voor de mens voor wie hij een match zoekt. Ook op persoonlijk vlak is hij een prima man. De samenwerking was dan ook buitengewoon prettig.”

Resultaat bemiddeling
Gerrit: “Als oud-projectmanager van grote werken zag ik de functie van civiel toezichthouder wel zitten. Toezicht houden op civiel werk kan in deeltijd en is voor een ervaren professional niet moeilijk of inspannend. Ik werk hier inmiddels sinds het voorjaar van 2020.”
https://grenskracht.com/wp-content/uploads/2021/11/cropped-Grenskracht_beeldmerk.png

Clan Willemse

Coördinator fijnmazig vaccineren | GGD Zeeland

“Deze baan past mij als een handschoen”


Je bemiddelingsvraag
Clan: “Danny heeft mij voor deze baan benaderd.”

Waarom Grenskracht?
Clan: “Danny neemt je serieus. Je belandt niet in de kaartenbak; hij kijkt echt naar wie je bent en wat je kunt om je vervolgens te koppelen aan een mooie uitdaging. Danny is er als je hem nodig hebt. Hij reageert snel, heeft verstand van zaken, luistert en zoekt een oplossing. Wat hem anders maakt, is zijn persoonlijke betrokkenheid. Ik heb mijn samenwerking met hem dan ook als zeer positief ervaren.”

Resultaat bemiddeling
Clan: “Via Grenskracht werk ik nu bij GGD Zeeland. Ik ben daar begonnen als locatie-coördinator en in mei 2021 overgestapt naar fijnmazig vaccineren. Een baan die mij past als een handschoen. Mijn ervaring en competenties worden volledig benut en de functie past perfect bij mijn gekozen opleiding. Zonder Danny had ik deze prachtige baan, waarin ik veel leer, doe en ervaar, nooit gehad. Het is een geweldige reis, waartoe Grenskracht de deur geopend heeft.”
Mark Franssen

Mark Franssen

Senior projectengineer | New Motion B.V.

“Danny heeft oog voor de professional”


Je bemiddelingsvraag
Mark: “Arbeidsbemiddelaars hebben vaak meer zicht op de markt. Bij mij was het zo, dat Danny mij benaderd heeft.”

Waarom Grenskracht?
Mark: “Danny was de eerste die niet met ‘passende’ vacatures kwam zonder te weten wat voor mij passend is. Na een goed gesprek over mijn wensen en ambities, is hij voor mij naar een nieuwe uitdaging gaan zoeken. Danny geeft je het gevoel dat hij voor jóu zoekt en niet voor de opdrachtgever; hij heeft oog voor de professional. Door die andere aanpak heb ik onze samenwerking als zeer prettig ervaren.”

Resultaat bemiddeling
Mark: “Ik werk sinds mei 2021 als senior projectengineer bij New Motion in Middelburg. Een functie waarin ik al mijn kennis en ervaring kwijt kan, bij een redelijk klein bedrijf waar ik toch groeimogelijkheden heb.”
Arwen Huisman

Arwen Huisman

Junior engineer | CoMo-Industrial Engineering B.V.

“Duidelijke, rustgevende communicatie”


Je bemiddelingsvraag
Arwen: “Door het stoppen van mijn studie en het langere tijd geen werk kunnen vinden door de coronachaos, was ik op zoek naar een nieuwe baan.”

Waarom Grenskracht?
Arwen: “Wat Danny anders maakt, is dat hij meer kijkt naar de eigenschappen, kwaliteiten en interesses van een persoon. Hij laat de keuze voor een baan niet afhangen van diploma’s en werkervaring. Dat maakt Grenskracht sterk in het vinden van de juiste match tussen werkgever en werknemer. Tijdens het traject blijft Danny contact onderhouden, zodat je niet denkt: “Zou er al nieuws zijn?” Danny communiceert duidelijk, geduldig (als je zelf wat later reageert) en verplicht je tot niets. Het traject verloopt daardoor rustgevend, zonder stress. Dat is me het beste aan onze samenwerking bevallen.”

Resultaat bemiddeling
Arwen: “Sinds maart 2021 werk ik als junior engineer bij CoMo-Industrial Engineering. 3 á 4 dagen per week, precies wat ik wilde. Deze baan sluit goed aan bij mijn huidige interesses: vooral veel zelf modelleren en berekenen tijdens projecten, en niet te veel klantcommunicatie en leidinggevende taken.”
https://grenskracht.com/wp-content/uploads/2021/11/cropped-Grenskracht_beeldmerk.png

Matthew Kerkhof

Calculator | Installatiebedrijf Groosman B.V.

“Totaal anders dan andere recruiters”


Je bemiddelingsvraag
Matthew: “Na mijn ontslag wilde ik zo snel mogelijk weer aan het werk. Omdat een arbeidsbemiddelaar het aanbod op de arbeidsmarkt kent, is dat een snellere manier om aan een baan te komen.”

Waarom Grenskracht?
Matthew: “Wat me opviel aan de 5 recruiters met wie ik tijdens mijn loopbaan in aanraking ben geweest, is hoe groot hun kantoren zijn en hoe slecht ze naar mijn wensen luisterden. Daarbij lieten ze tijdens het traject en na acceptatie van de baan weinig tot niets van zich horen. Bij Danny was dit totaal anders. Hij heeft een normaal kantoor, denkt mee en reageert snel. Het fijnste vind ik het persoonlijke contact. Zo heb ik voor mijn verjaardag een tof persoonlijk cadeau ontvangen en niet zo’n standaard bol.com-kaartje. Da’s toch mooi. Zelfs nu is het contact met Danny nog steeds goed.”

Resultaat bemiddeling
Matthew: “Ik werk sinds augustus 2021 als calculator, totaal iets anders dan mijn vorige baan als electronica-engineer. Voor mij is dit een match, omdat ik nu 4 dagen werk, in ongeveer 20 minuten door de Zeeuwse polders naar mijn werk rij, een hoop vrijheid en een prima salaris heb. Daarbij is de werksfeer bij Groosman goed.”