Technische vacatures Zeeland

Ben je een starter op de Zeeuwse arbeidsmarkt, zoekend naar een toffe baan in de techniek? Een ervaren technisch professional, toe aan een volgende baan of nieuwe werkomgeving? Ontdek of er een vacature tussen staat, die je leuk lijkt, interessant vindt of nieuwsgierig maakt. Staat je toekomstige baan hier niet bij? Dan ga ik actief voor je op zoek. En vind ik alsnog de baan, die jij voor ogen hebt.

Technische vacatures

Vacature mechanisch engineer | Grenskracht

Mechanisch engineer

Als mechanical engineer bewaak jij de kwaliteit, planning en het budget van dit uitdagende project. Daarom hebben we een vacature mechanisch engineer bij een machinebouwer die projecten realiseert voor de foodindustrie.

Vacature projectleider E&I Zeeland | Grenskracht

Projectleider E&I Zeeland

Onze opdrachtgever is een kleine tot middelgrote elektrotechnische aannemer die projecten voor het uitkiezen heeft en groeit. Daarom hebben ze momenteel een vacature projectleider E&I.

Vacature proces/mechanical engineer | Grenskracht

Projectengineer werktuigbouwkunde

Onze opdrachtgever is een groeiend middelgroot en succesvol studiebureau. Ze zijn sterk in het ontwerpen van nieuwe of aanpassen van bestaande procesinstallaties. Ze hebben een vacature projectengineer werktuigbouwkunde.

Tekenaar/engineer | Grenskracht

Tekenaar/Engineer procesinstallaties

Jouw aanwezigheid is cruciaal, want zonder jouw input zullen de uitgedachte installaties niet op elkaar aansluiten. Resultaat is een complete productielijn of fabriek di niet werkt. Daarom hebben we een vacature Tekenaar/Engineer procesinstallaties.

bakkerij-min

Projectmanager procesinstallaties

Jouw aanwezigheid is cruciaal, want zonder jouw input zullen er enkel losse eindjes zijn en worden projecten verkeerd aangepakt en niet op tijd opgeleverd. Daarom hebben we een vacature projecmanager procesinstallaties.

Process engineer procesinstallatie | Grenskracht

Process engineer

Zonder jou is het niet duidelijk wat de klant wil. Het gevolg is een installatie of productielijn die niet werkt en dus niet voldoet aan de verwachtingen van de klant. Daarom hebben we een vacature procesengineer.

Grenskracht - projectleider

Projectleider procesinstallaties

Jouw aanwezigheid is cruciaal, want zonder jouw input zullen er enkel losse eindjes zijn en worden projecten verkeerd aangepakt en niet op tijd opgeleverd. Daarom hebben we een vacature projectleider procesinstallaties.

Vacature proces/mechanical engineer | Grenskracht

Ervaren proces/mechanical engineer

Voor en opdrachtgever zijn we op zoek naar een proces/mechanical engineer. Als engineer bedenk jij de technische uitwerking van een project. Jij bent de persoon die dit omzet in de juiste specificaties voor de klant.

architect-g1cbe66048_1920

Omgevingsmanager civiel

Onze opdrachtgever is een groeiend middelgroot en succesvol studiebureau. Ze zijn sterk in het ontwerpen van nieuwe of aanpassen van bestaande procesinstallaties. Ze hebben een vacature projectengineer werktuigbouwkunde.

Vacature Projectengineer elektrotechniek en automatisering | Grenskracht

Projectengineer elektrotechniek

Zonder jou is het niet duidelijk wat de klant wil. Het gevolg is een installatie of productielijn die niet werkt en dus niet voldoet aan de verwachtingen van de klant. Daarom zoeken we een projectengineer elektrotechniek.

Tekenaar/engineer | Grenskracht

Projectengineer Logistiek

Onze opdrachtgever is een groeiend middelgroot en succesvol studiebureau. Ze zijn sterk in het ontwerpen van nieuwe of aanpassen van bestaande procesinstallaties. Ze hebben een vacature projectengineer logistiek.

Technisch projectmedewerker Foodinstallaties

Technisch projectmedewerker Foodinstallaties -vervuld-

Jouw aanwezigheid is cruciaal, want zonder jouw input zullen er enkel losse eindjes zijn en mist de projectmanager input en een gedegen verslaglegging. Zonder jou worden deze kapitaalintensieve constructies niet of niet tijdig opgeleverd! Daarom hebben we een vacature technisch projectmedewerker Foodinstallaties.

Een technisch professional vertelt...

“Totaal anders dan andere recruiters"

“Na mijn ontslag wilde ik snel weer aan het werk. Omdat een arbeidsbemiddelaar het aanbod op de arbeidsmarkt kent, helpt ie je sneller aan een baan. Wat me opviel aan de 5 recruiters met wie ik tijdens mijn loopbaan in aanraking ben geweest, is hoe groot hun kantoren zijn en hoe slecht ze naar mijn wensen luisterden en communiceerden. Bij Danny was dit totaal anders. Hij heeft een normaal kantoor, denkt mee en reageert snel. het fijnste vind ik het persoonlijke contact. Zelfs nu is het contact met hem nog steeds goed. Voor mij is deze baan een match, omdat ik nu 4 dagen werk, in ongeveer 20 minuten door de Zeeuwse polders naar mijn werk rij, een hoop vrijheid en een prima salaris heb. Daarbij is de werksfeer goed.”

Matthew Kerkhof
Calculator | Installatiebedrijf Groosman BV

In 5 stappen naar de juiste baan

In het oerwoud van technische vacatures selecteer en vind ik het werk en de werkgever die overeenkomen met je wensen.

Grensverleggende arbeidsbemiddeling

Ik bemiddel grensverleggend: grondiger, specifieker en persoonlijker. Je winst: een betere match en duurzamere arbeidsrelatie.