Hoe kan ik je helpen?

Grensverleggende arbeidsbemiddeling
in Zeeland

Vacatures in de techniek

Ben jij een starter op de Zeeuwse arbeidsmarkt, zoekend naar een toffe baan in de techniek? Of een ervaren technisch professional, toe aan een nieuwe werkomgeving of een volgende baan?

Zoek je nieuw werkgeluk in de Zeeuwse technische branche? Ik help je de juiste carrièreswitch te maken. Zoek je een technisch professional om meer opdrachten te kunnen aannemen en te kunnen groeien? Ik help je aan de juiste man of vrouw. Bel, mail of laat je gegevens achter.

Een werkgever vertelt...

“Grenskracht maakt het verschil"

“Wij hebben de kennis, kunde en tijd niet om zelf getalenteerde, technisch professionals te werven en selecteren. Danny kent de arbeidsmarkt als geen ander en heeft een groot netwerk. Hij leeft zich in en maakt zich het DNA van je organisatie eigen. Daardoor weet hij  de juiste match te maken tussen vraag en aanbod. Danny heeft een enorme passie voor zijn vak en gaat voor een optimaal resultaat. Hij is open, eerlijk en no-nonsense; je weet wat je aan hem hebt. Mede door zijn bemiddeling hebben we een sterk team van technisch professionals opgebouwd en onze (groei)ambities gerealiseerd.”

Kees Vermaire
Managing director | Synergo Consultancy B.V.

Arbeidsbemiddeling nodig?

Danny Houtzager, arbeidsbemiddelaar

M +31 (0)6 - 14 88 50 21
info@grenskracht.com

Bezoek Grenskracht (Zeeland)

Grenskracht BV
Transportweg 7
4501 PS Oostburg

Wil je liever gebeld worden?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.