Vacature projectleider E&I Zeeland | Grenskracht

Projectleider E&I Zeeland

Je begint je dag met het maken van een planning, want als projectleider heb je een breed takenpakket en dat vraagt om structuur. Maar eerst: koffie! Bij het koffiezetapparaat ontmoet je je collega’s. Jullie praten even wat bij over het weekend. Even later kijk je op je horloge. Tijd om aan de slag te gaan! Want er staat een groot project op de planning die jij moet leiden. In de middag houd je je bezig met (warme!) acquisitie en help je met het calculeren van het project en de werkvoorbereiding. Pfff, wat vliegt de dag. Gelukkig is er morgen weer een dag, dus je pakt je spullen, stapt in de auto en rijdt met een voldaan gevoel naar huis.

Wat ga je doen in deze functie?

Een projectleider bij deze groeiende organisatie is eigenlijk een ondernemer in loondienst. De vrijheid van het ondernemen, en toch de zekerheid van een (goed) inkomen. Als projectleider is je takenpakket opvallend breed. Naast het algeheel leiden van projecten ben je ook de man/vrouw die binnen het bestaande netwerk in kaart brengt of er nog meer interessante projecten bij deze klant zullen komen. Ook voor deze nieuwe projecten zul je calculaties maken. Natuurlijk kan je terugvallen op collega’s als het gaat om werkvoorbereiding en engineering. Projecten vinden met name plaats in de industriële en maritieme sector.

Wat krijg je ervoor terug?

✔ Werken bij deze opdrachtgever betekend groeien. Meegroeien met het bedrijf en ook zelf op professioneel en persoonlijk vlak groeien.

✔ Projecten zijn divers, uitdagend en worden enkel aangenomen als de kwaliteit gewaarborgd kan worden, want kwaliteit staat absoluut op nummer één!

Hoe ziet jouw toekomstige werkomgeving eruit?

Onze opdrachtgever is een kleine tot middelgrote elektrotechnische aannemer die projecten voor het uitkiezen heeft en groeit. Daarom hebben ze momenteel een vacature projectleider E&I.

Door een goed gevulde orderportefeuille zijn ze in staat om alleen projecten aan te nemen die bij hen passen en waar ze 100% achter kunnen staan. Resultaat is een bedrijf dat écht gaat voor kwaliteit en hun werknemers. Het bedrijfsresultaat is dermate positief dat ze uitkijken naar een derde projectleider E&I.

Wat zijn de functiewensen?

Wij vinden het belangrijk dat je goed tot je recht komt in je nieuwe functie. Daarom zijn we op zoek naar een kandidaat die:

✔ bij voorkeur een afgeronde hbo-opleiding heeft;

✔ bekend is met elektrotechnische, instrumentele of automatiseringszaken;

✔ ervaring heeft met het leiden van elektrotechnische projecten;

✔ een commerciële instelling heeft.

Iets voor jou?

Wil je meer informatie over de vacature? Ik praat je graag bij! Neem contact op via telefoonnummer +31 (0)6 – 14 88 50 21 of stuur een e-mail naar danny@grenskracht.com.

Wie is Grenskracht?

Absolute klantvriendelijkheid, ethisch ondernemen en flexibiliteit: daar staan we voor. Grenskracht is een bemiddelingsorganisatie die de betere professionals koppelt aan de leukste tijdelijke en vaste banen. Dit doen wij voor Zuidwest-Nederland, waarbij de focus ligt op technische functies van MBO+ tot TU-niveau.

https://grenskracht.com/wp-content/uploads/2021/11/cropped-Grenskracht_beeldmerk.png